Villa Camilla Sirevåg

Ut på tur.

Søndag blei jeg kjent med Camilla. Ett nytt , hyggelig friskt bekjentskap. Camilla har har nylig åpnet Villa Camilla Sirevåg på Sirevåg stasjon. Det siste året har hun , ved hjelp av venner og famile, pusset opp og fått frem ett hyggelig samlingsted. Det var Ingve , nabo og beboer på Ogna Stajon , som tipset meg om Camilla.

Søndag formiddag bar det av gårde med tog sørover Jærbanen. Første stopp for min del var Ogna Stasjon. Her ventet Ingve og Vilde pluss en vilter nysjerrig liten hundekrabat , med nytrukket kaffe og kake. Kaffen nytes fra selvlaget flott kjøkkenbord med utsikt over sanddyner og Jærsk hav skimtende i horisonten.

Villa Camilla Sirevåg
God plass rundt spisebordet.

Turen går så sørover med bil langs Nordsjøvegen , hvor vi kjører av mot Sirevåg langs Vågen til Sirevåg stasjon. Andre måter er å ankomme på er gående langs sjøen . Eller en kan ta toget og gå av  bokstavlig talt ved inngangsdøren på Sirevåg stasjon. Vertinnen Camilla , forøvrig en veldig god venn av Ingve , hilser oss varmt velkommen. Hun viser meg rundt i lokalet og tilstøtende pakkhus og utelokaler. Hun forteller entusiastisk om de første månders drift , muligheter , og planer videre fremover. Lokalene har blitt brukt til foreninger og lag sine møte , vennindetreff samt  organiserte stopp og lunspauser. Faste åpningstider er inn til videre fredag , lørdag og søndag.  Private avtaler kan gjøres. Her kan syforeningen arrangere sin årlige vinkveld, pensjonistgrupper på busstur kan ha lunsj her og bedrifter kan arrangere sommerfest.Muligheten er mange , og det er bra tilgjengelighet med toget som stopper like utenfor døren.

Vi må jo smake på hva Camilla , med god hjelp av sin smilende gjestfrie mor har og by på.Vi siger ned i en retro guloransje velursofa med god sittemomfort. Andre gjester finner sine plasser rundt langbord og andre småbord. Dagens rett er en smakfull søtpotetsuppe med hjemmebakt brød til. Til dessert får vi brownie som kommer i en søt varriant og en litt mer sunn utgave med mindre fett og sukker. Til dette får vi en god kopp kaffe. Skulle en bli fristet er det mulighet og få kjøpt med seg hjem både duftlys,en bluse , kaffe og te pluss diverse andre ting. Varer med god kvalitet og annerkjente merkevarer.

Villa Camilla Sirevåg annbefales på det varmeste. Ett godt alternativ , gjenre kombinert med andre atraksjoner på Jæren og sør fylket. Følg med på Camillas facebook side for åpningstider og informasjon.

 

Share:

Legg igjen en kommentar