Til salgs etter bryluppet.

I fjor på denne tiden var jeg veldig opptatt med planlegging av bryllup. Mye skulle gjøres , ting skulle bestilles og diverse skulle handles og kjøpes inn. Ante bor i New York og ville selvfølgelig ha ett ord med i laget. Dette medførte lange seine skype samtaler , sending av bilder frem og tilbake samt faglig saklig argumentering.

Våres ide for bryllupet var å lage en hjemmekoselig lun fin atmosfære. Det skulle føles som en var invitert hjem til noen privat. Dette skulle gjøres med masse blomster , lys, hjemme lagede kaker og tallerkener og dekktøy i forskjellig mønster. En skulle få en følelse av at en var hjemme hos bestemor på middag. Musikk fra bestemors tid var med på og sette gjestene i den rette stemningen.

Siden jeg hadde best tid og bor i Norge blei det min jobb og skaffe til veie diverse tallerkener. Til mat hadde vi ulike retter servert på fat for deling , levert av Matboden. Tilsammen 8 forskjellige retter inkludert suppe og dessert. Til dette trengte vi mye tallerkener , da det skulle ny tallerk til hver rett. Heldigvis hadde vi god hjelp , slik at vi fikk vasket tallerknene etter hvert. 

Koselige mugger til f.eks vin.

Mye tid blei brukt til å tråle loppemarked og brukt butikker på jakt etter den perfekte tallerk. Ekstra kjekt når jeg fant noe lokalt fra Figgjo , Stavanger flint eller Egersund. Oppdaget på min jakt at vi har mye stolt fajanse produksjon i regionen vår. Hver og en tallerk og hver suppeskål har sin fengslende historie. Jeg liker ideen om at det som noen ikke har brukt for lenger , kan selges videre og komme til nytte for andre fra NMS Gjennbruk og Fretex sine butikker. Bruker en litt tid og er heldig , kan en gjøre ett skikklig varp her.

Bryllupsfesten blei velykket på alle måter. Ikke bare takket være tallerkenene , men hele pakken. Været , vielsene , musikken , gjestene , lokalene og hele pakken. Vi hadde noen minnerike flotte dager sammen med familie og venner fra inn og utland.

Ett år er allerede gått siden disse flotte julidagene. Ting og tang som vi kjøpte inn til bruk og dekorasjon har stått stuet vekk i kasser i min  leilighet. Det tar plass , og vi har ikke brukt for alt. Derfor er det nå på tide og kvitte seg med disse flotte tingene. På Fnn.no har jeg lagt ut mye fint. Tallerkener for middag og suppe , lysestaker , vannglass, mugger og karafler. Ta kontakt om det er noe som frister.

 

 

Utsnitt fra bordet

 

Share:

Legg igjen en kommentar