Tilbake i New York. Ny sykkel venter.

 

Gliset klar i butikken

Endelig tilbake igjen i New York og Long Island city. Etter 8 timer med SAS var jeg trygt fremme på Newark Liberty International airport. En god halv time med Shuttle bus bringer meg midt på 5.th av. og stoppestedet ved  Briant Park. Her ventet Ante på meg , da bussen bokstavelig talt stopper like ved inngangsdøren hvor han har kontoret sitt.Bussen går fra underetasjen i ankomsthallen , og billetter kjøper en enkelt og greit  online via nettsiden her Denne gangen gledet jeg meg ekstra til å komme over. Først og fremst til å se min kjære mann igjen , og ha noen uker hvetebrødsdager sammen. Dernest til å teste ut min nyinnkjøpte sykkel. En by sykkel av merke Brooklyn jeg kjøpte siste dagen jeg var her i mai. Sykkelen kjøpte hos Silk Road cycles i Greenpoint. En typisk urban Brooklyn sykkel , med skinn sete og håndtak og med tre gir på styret. Med denne kan jeg med rett rygg og god oversikt sykle rundt på oppdagelsesferd i nabolaget. Det blir nok i områdene Long Island City , Green Point og Williamsburg pluss Brooklyn jeg kommer til å ferdes. Der er det ikke fult så mye trafikk , og litt mer oversiktlig trafikkbilde. Dersom noen som leser dette er kjent i området og har noen gode tips

Silk Road Cycles

hva jeg bør oppsøke og se , skriv det gjerne inn i kommentarfeltet under. Jeg har investert i en kraftig god lås slik at jeg kan sette sykkelen trygt ifra meg. I dette området er det så mye kjekt både og se på , spise og mye godt å drikke så det blir nok en del stopp under veis.

 

Sykkelen er testet og funnet veldig god. Lett trødd og med god utdeling på sykkelens 3 gir. Sitter høgt og rett i sete slik at jeg lett kan følge med på trafikken. Gikk veldig greit og komme seg rundt. Merket jeg blei tøffere og tøffere. Men en skal ha respekt for trafikken i New York. Gjelder om å ha øynene på veien. Det var utrolig kjekt å sykle rundt. Rakk over stort område på kort tid.

Pust i bakken , hva er da mer naturlig en kaffe og skolebolle på Bakeri , midt i Williamsburg.

Bakeri Williamsburg
Poserer med ny sykkel i nabolaget

 

” Life is like riding a bike. To keep Your balance you have to keep moving ”      Albert Einstein 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                  

 

 

Share:

3 comments

 1. Siden du nå er på sykkel og over Brooklyn Bridge.
  Så tar du deg en sykkeltur til Coney Island.
  Hvis du bil på tivoli så er det like ved. Det er de har konkurranse om å spise mest pølser 04.juli.
  Hvis du ikke allerede har vært på en gospelkonsert ,så må du ta deg en sykkeltur til Harlem. En skikkelig heftig opplevelse,
  Og selvsagt må du sykle rundt i Central Park. Her stenges jo veiene for biltrafikk i helgene.??
  Ønsker deg en god sykkeltur ?

 2. Har hørt att det ska ver veldigt opplagt for sykkling i New York. Har ei venninna som har vert der nogen ganger og leiger alltid sykkel. Kos deg John så snakkes me på Raustein om ett par uker?

Legg igjen en kommentar