Vakkert og naturlig fra egen hage

Blomster fra hagen.

 

Markblomster Foto: Polly og Molly

På vei til Tungenes fyr i Randaberg , lunt til i en sving, like etter Randaberg idrettshus finner en Polly og Molly. Dette er  en litt annerledes blomsterbutikk som skiller seg klart ut fra alle andre. Forskjellen er at her dyrkes det meste som selges like utenfor butikk døren. Døren som er sjarmerende plassert i sørveggen på låvens langside. Her har innehaver og ildsjel Janne Gro Kleivan bygget opp og innredet en sjarmerende koselig liten butikk. Er du på jakt etter noe spesielt til forskjellige anledninger eller bare en oppmerksomhet til deg selv vil du garantert finne noe fint her. Oppsatser , buketter , kranser og lignende lages av det som vokser på tomten. Både frittvoksende og i en ” drivhuspølse”  Bare en og annen blomst må kjøpes utenfra for å gjøre det hele komplett. Janne Gro anslår at 85 % kommer fra egen hage. Du finner ikke friskere varer enn her. Du kan være med rundt i hagen og få en nyplukket bukett med blomster du liker.

Blomstene fra Polly og Molly selges også rundt om i distriktet bl.a på den nye Mathallen på Eiganes. Her kan en få kjøpe friske fine buketter. Ellers pakker Janne Gro ofte bilen sin full av nyskåret blomster og sesongens buketter og deltar på messer , stevner og festivaler av ulike slag. Det arrangeres også kurser hvor en for eksempel kan få med seg hjem en egenprodusert flott dørkrans til jul.

Buketter klar for salg Foto : Polly og Molly

Det var derfor helt naturlig for oss og velge Polly og Molly til vår store dag og bryllup den 8.juli 2017. Vi hadde ett veldig godt samarbeid i tiden før festen , hvor vi kom med ønsker og hvordan vi ville ha det. Janne Gro var alltid så positiv  og løsningsorientert . Hun var åpen for min manns visuelle spesielle ønsker. Vi fikk god hjelp å sette opp blomstene på selve dagen. Buketter i diverse størrelser fint lagt til i mugger , krukker og Norgesglass. Resultatet var helt fantastisk. Masse gode tilbakemeldinger fra gjester fra inn og utland. Kresne fashion øyne fra New York kunne ikke få skrytt nok.

Utsnitt av bord. Legg merke til bordkort fra Siws keramikk
Vakkert pyntet

Så folkens….Polly og Molly anbefales på det varmeste. Løp og kjøp denne helgen. De skal nå ha 10 dager stengt.

https://nb-no.facebook.com/Polly-og-Molly-247648462083647/

Enkelt og veldig fint.

 

 

 

Share:

2 comments

  1. Fantastisk – tusen takk for tips John. Der må jeg innom faktisk i dag… har en liten gave jeg må kjøpe:))))) Denne butikken har jeg aldri hørt om:))

    1. Så fint..er sikker på du vil bli fornøyd. Hils og si at du kom etter tips fra meg .-)

Legg igjen en kommentar