Pluss 2,25 og skeive hornhinner

Da har alderen innhentet meg og det er ingen vei tilbake. Jeg kan ikke lenger leve med bare “Nillebriller” slengene over alt , bortsett at de ikke er der når jeg trenger de. Første skritt i retning briller eller eventuelt linser var og få tatt en synstest. Med styrke på 2.25 og tendens til skeive hornhinner var ikke kontaktlinser aktuelt for meg. I tillegg til en liten heving på hornhinnen bekreftet det bare at her blir det briller. Hevelse på hornhinnen kan blant annet skylles stress. Ikke rart en blir litt stresset når en nesten ikke ser, og lese meldinger , bøker, og lese bak på suppeposer blir klin umulig uten briller. Som en selvfølgelig ikke har tilgjengelig når en trenger de. Når sant skal sies har jeg vært gjennom dette før. Hadde progressive briller jeg likte godt , men de endte opp på hittegodsavdelingen til American Airlines sammen med 1000 vis av andre briller , bøker , lommebøker etc. Alt gjenglemt i lommen foran oss på flyet.

Gliser fornøyd.

Jeg har litt stort hode for alderen , så det og finne passelige briller viste seg og ikke være så enkelt. De ser finest ut når stengene går rett inn , ikke skrever ut i alle retninger. Så jeg bestemte meg i min brillejakt at der hvor jeg finner biller jeg liker , der vil jeg bestille briller. Briller en fremhevende del av ansiktet til folk. Desto viktigere er det at brillene sitter godt og passer til ansiktsformen. Jeg fikk tidlig i prosessen råd om at briller med litt runde kanter kledde meg godt. Dette var litt uvant i starten , men jeg ser fort at dette ikke er så dumt.  Det viser seg at det og kjøpe briller, er som å kjøpe mobiltelefon. Utallige typer tilbud og abonnement og kampanjer. Alt fra 2 for en både av glass og hele briller , 50 % på par nummer to til at en kunne bytte inn og få nye briller når en blei lei av de gamle. Etter å ha besøkt alle optikere i Stavanger og områdene rundt opp til flere ganger fant jeg endelig noen par jeg likte godt. Jeg fikk med meg 3  som jeg kunne få prøve i fred og ro hjemme. Etter ett døgn med masse prøving i all slags lys bekledning og vinkler , i tillegg til skype med min bedre halvdel, endte jeg opp med ett par Tom Ford . Rart hvordan dette med førsteinntrykket ofte er det rette. Dette var det paret jeg hadde holdt en knapp på under hele prosessen og som jeg likte umiddelbart.  Jeg var så heldig at dette var under årets Siddis dager , og dermed var kampanjen glass nummer to gratis. Siden tilbudet var så godt endte jeg opp med de beste glassene og en dyr innfatning.

Midt i Kirkegata

Brillene var klar til å innvies til bryllupet . Jeg er veldig fornøyd med valget av briller. Fått masse positive tilbakemeldinger på at de kler meg godt , og det er jo alltid kjekt. Det kan være litt vanskelig i starten og bruke progressive briller , men det er mer en tilvenningssak. For meg gikk det helt smertefritt og venne seg til å bruke brillene. Utrolig godt og alltid ha de der når du trenger de.

I dag var jeg tilbake hos Synsenteret Stavanger og fikk stramt og justert på brillene. Veldig god service og hyggelig betjening. De fikk stramma de litt inn og retta de litt opp, og kunden var meget fornøyd.

“DONT CALL THE WORLD DIRTY , BECAUSE YOU FORGOT TO CLEAN YOUR GLASSES .”  Aaron Hill

 

 

 

Share:

Legg igjen en kommentar