Nygift

Lykkelig nygift !

Hipp hurra for kjærligheten
Foto : Marit Areklett

Lørdag 8. juli 2017 klokken 1600 på Tungenes fyr skjedde det store.  Ante og jeg gav hverandre ett klart og rungende YESSS…. Ett ja på at vi vil elske hverandre , være  støttende partnere , ha det moro sammen elske og være tro mot hverandre. Som så mange har skrevet og sagt i forbindelse med bryluppet  ” Størst av alt er kjærligheten ”

Vi møttes i Trogir august 2014. Tilfeldighetene ville at vi var på samme taxibåt samtidig. Det ble en del stjålne blikk bak mørke solbriller , samtidig som jeg konsentrerte meg om  Jo Nesø sin siste bok. En dag senere dumpet vi over hverandre igjen og fikk avtalt tid til og møtes og si hei. Fra første stund følte noe spesielt med denne mannen. Noe som pirret min nysgjerrighet , vekket mine følelser og snudde litt opp og ned på hele meg. Lang avstand og forskjellig bakgrunn var ikke det beste utgangspunkt til å starte noe forhold. Vi var begge klar på at vår sommer flørt ikke måtte slutte her mellom høye steinhus og brostein belagde trange gater. At Ante noe senere på høsten fikk tilbud om å bli forflyttet til New York gjorde ikke saken enklere. Til tross for dette og hard jobbing med å få dette til å fungere , så vokste vår kjærlighet seg både sterk og solid. At vi nå gav hverandre vårt ja er bare en bekreftelse på vår sterke kjærlighet til hverandre.

Foto : Marit Areklett

 

Selve seremonien var under åpen himmel på Tungenes fyr. En litt kald nordavind klarte ikke ødelegge en flott stemning. Solen skinte og rammet det hele så vakkert inn. Vi hadde vielsen på en liten førhøyning ved flaggstangen. Her fikk 45 gjester fra nær og fjern flott utsikt mot vielsen Som ett vakkert bakteppe lå Nordsjøen der  med hvite topper og gjorde det hele ekstra stemningsfullt. Spesialbestilt prest og venn , fra sjømannskirken i New York , Ellen Marie Skillingstad foretok en vakker og høytidsstemt vielse. Hun fikk på flere språk fortalt oss hvor vakker kjærligheten er. Ante og jeg fikk gitt vårt spesialskrevet og personlige troskapsløfte til hverandre. Etter nydelig saxofonspill av Can you feel the love tonight og diktlesning om å ta de rette veivalgene tror jeg alle var i rett stemning og følte kjærligheten strømme over Tungeneset.

Festen fortsatte til tidlig morgen på Mostun Natursenter i Stavanger. Dette vil jeg skrive mer om litt seinere.

 

 

” The wind that sometimes take something we love ,

are the same that bring us something we learn to love

Therfor we should not cry about something that was taken from us, but ,yes,love what we have been given.

Because what is really Ours is never gone forever ” 

Bob Marley

Share:

8 comments

  1. Gratulerer så mye John og Ante? Så bra at dagen ble perfekt. Det var hyggelig å hilse på dere i New York i høst sammen med Ingun ?

    1. Tusen takk Karin og takk for sist. Vi hadde en perfekt dag , DVs 3 dager. Nesten som de kongelige 🙂

  2. Så romantisk, og ikke minst herlig skrevet John. Gratulerer så masse til begge to:))

    1. Tusen takk Sølvi. Romantikken lå tungt over Tungeneset ja. Fine rammer rundt det hele.

  3. Hei John og Ante. Gratulere med den store dagen. Vi ønsker dere alt godt og det beste for fremtiden.? ?Klem fra Randi og Alf

    1. Hei. Tusen takk Alf…hils Randi 🙂

Legg igjen en kommentar