Her bor vi i New York

Mitt New York

Jeg er så heldig å ha funnet mannen i mitt liv. Han bor og jobber for tiden « in the big appel « New York. En fantastisk by , som jeg nå er så privilegert  å bli bedre kjent med. Hver anledning og mulighet benyttes til å reiser over dammen til min kjære.

John & Ante

Ante har fått seg en veldig kjekk leilighet på Long Island City. Den ligger i ett tidligere industri området like ved East River. Her har det de siste 8-10 årene poppet opp med nye moderne leilighets blokker. Her er det godt og bo. En finner mange gode restauranter , kule cafeer og velassorterte butikker av diverse slag.

Det er lett og komme seg over eleven, eller som for våres del under elven. Vi tar subway nr 7 til Flushing. Så går en av på første stopp etter Grand Central , Vernon Blvd/ Jackson Av. Fra her er det 2 minutt og gå så er vi hjemme.

Dette området er mye roligere enn Manhattan og prisene er også bedre. Samtidig er det bare 10 minutt med subwayen så er en midt på 5th Av

For avslapping og rekreasjon så har vi 5 minutt unna Gantry Plaza State Park

https://parks.ny.gov/parks/149/details.aspx

Her kan en bl. annet på sene sommerkvelder nyte en vakker solnedgang mellom skyskraperne på Manhattan. Eller ta seg en kopp café latte og se på folkelivet. Det er også mye muligheter for fysisk aktivitet både for to og firbeinte .

Gantry Park

Long Island City er ett perfekt utgangspunkt og utforske populære og trendy Greenpoint, Williamsburg og Brooklyn. Queens , som Long Island City er en del av , regnes av ekspertene til å være det beste og mest spennende nye i New York. Linje 7 for eksempel er en kulinarisk og kulturell reise gjennom alle verdens land. Dette er ting jeg vil skrive mye om etter hvert

Kveldsstemning fra balkongen

 

Share:

1 comment

  1. Høres ut som dere har funnet en fin plass. Kjekt å lese John:)))

Legg igjen en kommentar