Nabolagbar med god stemning og flott utsikt.

Har av flere fått anbefalt å ta turen til baren Brooklyn Barge. Dette er en møteplass for de som bor i Greenpoint og området rundt. Her finner ikke så mange tilreisende turister veien.

Sykkelen trygt parkert og låst.

Jeg tok meg en tur hit fredag kveld. En perfekt fin sensommerkveld med god temperatur og masse folk ute. En fin start på Labor week end. Nå ser jeg hvor kjekt det er med sykkel. Ting blir brått så mye nærmere og lettere og komme til. Turen går kjapt over Pulaski bridge , inn Dupont street og så beine veien nedover Franklin street . Etter og ha parkert sykkelen ved å bokstavline slenge den oppetter veggen finner jeg meg en plass. Brooklyn Barge er som navnet sier en lekter som har pensjonert seg etter trafikk opp og ned på New Yorks elver. Den ligger nå godt fortøyd inntil en slitt lagerbygning av ymse kvalitet. Her har tidens tatt gjort sitt at bygningen bærer sterkt preg av  mangel på vedlikehold de siste 10 årene. Men hele settingen er bare allikevel bare så hyggelig. Her merker en umiddelbar lun og koselig stemning. Jeg finner meg en plass rundt kabeltrommel som fungerer utmerket som bord. Her har vi alle spektakulær utsikt over til Manhattans skyline. At det ligger fortøyd ett Canadisk skoleskip til lekteren gjør det hele bare enda mer pittoresk. Dette er ungdommer som er om bord og lære seg å seile og bli sjøfolk.

Sjekk den utsikten

Jeg kommer litt i snakk med ett par unge damer som er her for en drink før turen går videre ut på byen. De overlater stolene sine til ett par boende i området som er ute på en liten kveldstur. Hyggelig selskap og veldig lette og prate med. Min venn Sten ankommer og vi har noen gode timer der alle 4. Det er i alle fall helt sikkert at hit kommer jeg nok tilbake. På vei hjem viser Sten meg hvor en kan få kjøpt en av byens beste Pizza. Dette stedet vil jeg komme tilbake til, og skrive mer om. Følg med følg med. Så ruller jeg hjemover i stille gater glad og fornøyd etter nok en fantastisk dag . Ta turen når dere er her. Noen som har tips om tilsvarende eller andre kule plasser?

Selfietime
God stemning
Share:

Legg igjen en kommentar