Krystallklar sjø i vakre Kroatia

Ennå ikke bestemt ferien , eller bare har lyst på en ekstrauke i sol og varme ?

 

Naturskjønne bademuligheter 15 minutters spasertur unna ved Lambedusa Camping

Da har jeg plassen hvor opp til 7 personer kan bo. Min leilighet ligger på øya Ciovo som er landfast med bro til den sjarmerende gamle byen Trogir. Her kan livet nytes med flott utsikt over by og hav og med kun en liten bakke ned til stranden. Mat og drikke og det som trengs får en kjøpt like ved. Området og nabolaget egner seg ypperlig til tur og rekreasjon. Det være seg en en ettermiddagstur langs sjøen , flott strand og god mat på Lampedusa Camping eller en drink på sagnomsuste Brown Beach House. Gamlebyen i Trogir , som lettes nås med lokale små ” ferjer ” , må selvfølgelig besøkes. Her kan en vandre rundt i trange smau , og nesten gå seg litt bort i de idylliske laborintaktige gatene. Her finner en de gode fiskerestaurantene , lokal mat og pizza og ikke minst ypperlige steder for kaffe og kaker. Det finnes mange muligheter for god lokal og billig mat både i Trogir og i nærheten av leiligheten.  Vil en komme seg litt rundt i Kroatia er området perfekt både for biltur og tur ut til de mange flotte øyene. Beste utgangspunkt for å besøke øye båter og ferjer med anløp Split. Til Split kommer en seg for øvrig lett til med buss som går fra busstasjonen i Trogir.

 

Hvorfor leie hos meg ?

 

Krysstallklart hav i vakre Kroatia
Pot plants add charm and character to a Trogir old town street.
Trogir is a historic town and harbour on the Adriatic coast in Split-Dalmatia County, Croatia. The historic city of Trogir is situated on a small island between the Croatian mainland and the island of Čiovo. Since 1997, the historic centre of Trogir has been included in the UNESCO list of World Heritage Sites.

Dere får en privateid leilighet som eies av en person som kjenner området og byen godt. Min mann er født og oppvokst i Trogir , og min svoger og svigerinne hjelper meg med leiligheten. De kan være behjelpelige med transport , nyttig informasjon og er en lokal god hjelp om noe skulle inntreffe. Nina er er en venn av Ante , og hun kan skaffe prima annerkjent lokal vin produsert av hennes onkel. Er dere flere familier som ønsker å reise sammen , så kjenner jeg flere som leier ut leilighet i nærheten av min. Det er flere venner og kollegaer som tidligere har leid av meg , noen kommer fornøyd tilbake. Referanser kan om ønskelig oppgis. Alt i alt en trygg grei plass for liten og stor.

 

 

 

Så ikke nøl.

 

Det er mulig og få flybilletter til Split nå lørdag 19. mai med Apollo for under 2000 ,- pr. person. Trengs det litt mer planlegging ser jeg at Ving har flybilletter den 2. juni til rett over 1000 lappen. Dette er priser tatt med utgangspunkt Stavanger , Sola. Fra andre flyplasser kan det nok muligens finnes billigere billetter. Videre har både SAS og Norwegian direkte flyvinger til Split fra diverse flyplasser. Det er fortsatt ledige uker i leiligheten både forsommer , seinsommer og høstferien. Ta gjerne kontakt for en hyggelig Kroatiaprat. Se min hjemmeside for mer informasjon , bilder og beskrivelser.

 

Ikke helt overbevist , her er en liten videosnutt som viser hvor skjønt det kan være.

 

 

 

 

Share:

2 comments

 1. Hei:
  Dette var fristende sted. Lurer meg på å besøke plassen fra den 19/7- 30/7, dvs 11 dager.
  Ta kontakt på :
  99724775
  Tina Sandmoen

  Gleder meg til å høre fra deg.

  1. Hei.
   Min leilighet er dessverre ikke ledig de dagene i juli.

   Mvh John

Legg igjen en kommentar