Kroatia-du vil alltid tilbake. Godt tilbud

Nytt år , nye reisemuligheter.

 

Jeg vil påstå at har en først vært i Kroatia en gang vil en alltid ha ett ønske om å reise tilbake. Det kan være en vil stupe fra klipper ut i krystallklart hav , kjenne smaken av nygrillet fersk fisk fra en lokal restaurant til og rusle langs olivenkledde stier inn i solnedgangen. Motivene og ønskene kan være så mange. Kroatia har så uendelig mye og by på der det ligger badet i sol  langs Adriaterhavets turkisfargede kyst.  Her finner en alt fra pittoreske småbyer , internasjonale moderne byer og til verneverdige gamle busteder med historie tilbake til lenge før moderne tidsregning. Vil en ut på sjøen finnes det uante muligheter. Med båt kommer en seg lett rundt mellom travle turistøyer, til ubebodde små holmer hvor en kan være helt for seg selv.

Trogir-over broen til Ciovo.

 

Lys fin stue med koselig sofakrok

Midt i landet sånn omtrent , 9 km. fra flyplassen i Split har jeg min leilighet. På øya Ciovo , over broen fra den gamle , verneverdige byen Trogir.  På en høyde med flott utsikt over røde teglsteinstak, blått hav og nydelig solnedgang. Her har jeg sengeplass til 5 personer , i tilegg mulighet for 2 personer på sovesofa i stuen. Leiligheten er er godt utstyrt med det som trengs for ett vellykket opphold for 7 personer. 

Dette er en leilighet hvor en finner fred og ro , med alt en trenger i umiddelbar nærhet. Stranden ligger ned en liten bakkekneik, butikk til det en trenger til daglig 5-10 minutter unna. Plusser en på noen skritt kommer en seg lett til baker, slakter , post apotek etc. Ønsker en og droppe matlaging og vil spise ute finnes det mange gode restauranter like i nærheten. Vil en inn til Trogir går det jevnlig taxibåt like nedenfor leiligheten. Ett perfekt utgangspunkt om en ønsker å utforske Ciovo, Trogir , Split og de flotte øyene Kroatia byr på. Her kommer en seg lett rundt til små landsbyer ,  turområder, eller til flotte strender. Min favoritt er Labadusa Camping som ligger tvers over øya. Sjelden finner en klarer og blåere hav i Kroatia enn her. Mulighetene er også mange til og finne en fredelig plett for seg selv til solbad og en forfriskende dukkert. Ciovo byr på vakker natur, grønne olivenåser, rent hav, billig og god mat og drikke. Det er så mye jeg kunne skrevet og fortalt, ta heller kontakt for en hyggelig Kroatiaprat.

Labudusa Camping. 10 minutt til fots.

Godt tilbud

Vi er i begynnelsen av februar , men folk er allerede i full gang og bestille sommerferie. Jeg leier ut min leilighet , så om det er ønskelig lei gjerne hos meg. Jeg kjenner Trogir og området rundt godt. Har venner og familie som bor i Trogir , da min kjære er født og oppvokst i ett av byens eldste hus. Ta en titt på min hjemmeside for mer informasjon om stedet og leiligheten , pluss ledige uker. Eller ta kontakt via skjema under her.


Flott strandbar , med nydelig utsikt over sjøen like ved.

Som ett tilbud til alle som bestiller og betaler depositum før 1. mars tilbyr jeg en obligatorisk servicepakke gratis ( verdt 800,- for en uke / 1200 ,- for to uker )

 

For å komme i den rette Kroatiastemningen kan du bli med i trekningen av en flaske rødvin , kjøpt av en lokal produsent. De er venner av oss , og produserer noe av det beste Kroatia har og by på innen vin av druer som vokser på Brach.For og delta , skriv en kommentar i kommentarfeltet under (  litt ned på siden )  Gjerne hvorfor du ønsker reise til Kroatia, eller vil tilbake til dette flotte landet.   Eller del Facebook innlegget. Innen 1. mars.

 

 

 

 

Share:

Legg igjen en kommentar