Gleden når en ny sang dukker opp.

Ny sang på hjernen.

Jeg elsker følelsen når en ny sang dukker opp for første gang  og umiddelbart borer seg fast i hjernebarken. Når jeg hører fra første takt at denne sangen liker jeg. Det skjedde nå nylig jeg hørte på lokalen på NRK. Fra sangen startet hørte jeg umiddelbart at denne sangen kommer jeg til å digge. Det var noe med rytmen takten og i det hele tatt som bare sa bang. Jeg var raskt fremme med mobilen og Shazam . For de som ikke vet hva Shazam er , så er det ett uunnværlig hjelpemiddel i anledninger som dette. Det er en applikasjon hvor en kan trykke på en knapp og den vil lytte på sangen og komme med tittel og artistnavn. Genialt. Shazamen viser Portugal. The man og sangen heter Feel it Still. Da vet jeg det , og jeg kan starte min undersøkelsesvirksomhet.

Portugal. The man
Portugal.The man

Hvem er dette bandet Portugal. The man ? For meg er det ett nytt ubeskrevet blad . De er 5 gutter fra Wasilla i Alaska som har hengt sammen og spilt musikk siden high School. De spiller en veldig fengende form for psykedelisk pop og rock. Sangen jeg hørte blei lansert 6. mars 2017 , så det er ikke en helt ny sang. Enkelte musikk journalister og kjennere har skrevet og sagt at det var den beste sangen som blei gitt ut i 2017. Men smaken er som kjent delt og forskjellig. Sangen gir meg en feel good opplevelse. Når jeg ender opp dansende på stuegulvet aleine klokken 08.30 en torsdag morgen , da har sangen truffet innertieren hos meg.

 

 

Legger ved to sanger , den omtalte Feel It still og en annen kul fengende låt Live in the moment. Alle har nok opplevd det samme og fått sanger servert på samme måten og kjent på samme følelsen som meg. Skriv gjerne i kommentarfeltet under hvilken sang. Hva hører du på for tiden? Kjekt med tips om ny musikk.

 

Share:

Legg igjen en kommentar