Flott selskapslokale til leie.

Idyllisk og perfekt , inne som ute.

Som nevnt tidligere har jeg  i sommer vært så heldig å gifte meg. Bryllupet stod i landlige naturskjønne omgivelser utendørs på Tungenes fyr. Planen var tidlig at vi også skulle ha bryllupsfesten på Tungenes. Lokalene viste seg etter hvert å være i det minste laget. Etter vå ha ringt rundt og sjekket litt angående ledige lokaler, tar vi kontakt med Matboden. Matboden var allerede bestilt til å levere mat til bryllupet. De kom med tips om at de ved enkelte anledninger hadde brukt det nye bygget til Mostun Natursenter. Vi tar kontakt , og heldigvis er lokalet ledig på allerede booket dato.

Mostun Natursenter ligger idyllisk og tilbaketrukket til ved Mosvannet  , ikke langt unna Tjensvollkrysset . Natursenteret er Rogalands eneste naturinformasjonssenter drevet av en frivillig organisasjon. Senteret blei offisielt åpnet 6. november 2011. Lokalet de leier ut er ett nytt bygg , innviet og tatt i bruk i 2016. Bygget glir godt inn i naturen med sin fasade i lerk og sitt mosegledde tak. Med sin mønte spesielle tak konstruksjon får en veldig god takhøyde inne. Store vinduer mot sør er med å gjøre bygget lyst og åpent innvendig.

Vi var 45 gjester til bords, noe vi fikk rikelig  plass til i ett u formet dekket bord. Det kunne uten problem vært god plass til 20 gjester til. Da ville nok den gode danseplassen vi hadde blitt noe mindre. Huset er godt utstyrt med det som trengs til å arrangere en vellykket fest. Kjøkkenet er ikke det største , men det fungerer greit om en tar plassen utenfor kjøkkenet til hjelp når maten skal tilberedes. Her finnes også moderne teknisk utstyr til både lyd og bilde. Inkludert fuglekvitter på toalettet. Området utendørs rundt bygget er perfekt til og trekke frisk luft. Her finner en grønne gressplener og benker en kan sitte på.

 

Her skal det pyntes i Natursenterets ånd

 

Litt detaljer som bordkort, mugger og Norgesglass

 

 

 

Store vindu, høy takhøyde og lyse vegger.

 

Da Ante jobber til daglig med visuelle kreative ting , hadde han sine klare tanker om dekorering og utsmykking til den store dagen. Med våre to kunstneriske kreative hoder  sammen fikk vi til ett resultat vi var meget fornøyd med. Flotte trær og busker leid hos Håland Hagesenter samt blomster fra Polly og Molly var med og gjøre lokalet perfekt . Vi dekket med linduker , og hadde gammel porselen som dekktøy. Drikkeglass i diverse farger og vin servert fra koselige mugger gjorde det hele stemningsfullt og hjemmekoselig. Som bordkort brukte vi spesialbestilte hjerter i keramikk fra Siws Keramikk. Disse fungerte også som en liten personlig gave for alle til å ta med seg hjem til inn og utland.

Jeg trenger ikke skrive så mye i detaljer hva vi hadde på bordene, da bildene sier mer enn tusen ord.  Lokalet anbefales på det varmeste som selskapslokale til diverse anledninger. Har en lyst å ha festen i samme stil som vi hadde , har vi det meste av utstyret vi brukte til salgs eller til leie. Ta gjerne kontakt om dere trenger tips og råd i denne forbindelse.

 

 

Ta kontakt med denne hyggelige damen om dere ønsker å leie. Cecilie Notø

 

Share:

2 comments

  1. Så flott John:))) Hørtes ut som dere koste dere… Nydelig lokale og ikke minst nydelig dekorert. Dere er flinke:))

    1. Takk for det Sølvi. Ja vi hadde en fantastisk flott dag og dagene før og etter 🙂

Legg igjen en kommentar