Det er en tid for alt.

Det er en tid for alt sies det. I mai var tiden der til at jeg skulle ta min første tatovering. Jeg har tenkt på dette av og på opp gjennom årene . Forrige gang jeg var i New York var tiden der. Jeg har flere ganger på vei til Williamsburg passert Evil and Love tattoo i Greenpoint. Tok meg en tur innom en dag og snakket litt med en som jobbet der. Fikk ett godt inntrykk av stedet , og det fremstod som rent ryddig og seriøst. Jeg kjenner en som har tatt tatovering der og er veldig fornøyd.

Jeg tok kontakt med Esteban og gjorde en avtale med han. Etter og ha møtt han og diskutert motiv fikk jeg en tid til selve tatoveringen. Da bier fasinerer meg , og med tanke på hvor viktige biene er for all liv på jorden falt motivet på en bie. Motivet blei laget etter samarbeid med Esteban til slik jeg ønsket det. Det blei en kombinasjon av en tradisjonell bie mikset med  geometrisk stil.

Selve arbeidet tok rundt 2,5 time. Det var for min del ikke smertefullt i det hele tatt. Litt prikking og stikking som uten problem var til å leve med. Jeg hadde en veldig fin stund der på benken. Praten gikk greit mellom oss , også med en fransk assistent som jobbet der og var til stede hele tiden.

Etter og ha fått gode råd og tips om stell og pleie var jeg glad og fornøyd på vei hjem. Om livet forandret seg ,eller om jeg blei så mye lykkeligere skal være usagt. Det viktigste var at dette var noe jeg hadde lyst til og nå var det gjort. Skal ikke se bort ifra at det blir flere. Det er masse dyr , planter og blomster på jorden jeg liker , i tillegg har jeg masse ledig hud. Time Will show .

MegienO.
Share:

Legg igjen en kommentar